06 45802851 wouter@zonenmedia.com

SUN&MEDIA

Combine green energie with powerful media exposure
INTERESTED?

WELCOME TO SUN & MEDIA

Sun and Media combines green energy projects with powerful media exposure. Sun and Media creates creative media concepts  for the benefit of your green energy installation.

Green Choice and Meewind are our partners for project financing and energy contracts.

v

Our company is a collaboration of several professionals with a diversity of disciplines. Sun&Media has knowledge of Media exposure and developing Sustainable Energy Projects (Powers Plus).

With passion and pleasure we contribute to the transition towards a cleaner and sustainable environment.

https://vimeo.com/166782437

ZON & MEDIA WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

KLANTEN REFERENTIES

Verduurzaming staat hoog op onze prioriteitenlijst. De plaatsing van de zonnepanelen op ons pand in Delft is de volgende stap in dit traject.
Sebastiaan Bleekemolen

Directeur, Bleekemolens Race Planet

Kiezen voor groen betekent in onze ogen dat iedereen bewust omgaat met energie. Bij Greenchoice dromen we ervan dat iedereen in Nederland baas wordt over zijn eigen energie. Door zelf energie op te wekken en slimmer om te gaan met de energie die we verbruiken. Want als iets echt van jou is dan ben je er zuinig op. Zo werken u en wij samen aan één doel: een schonere wereld. Wij helpen u graag die duurzame keuze te maken. Omdat wij weten dat het makkelijk kan. Zonder moeite of extra kosten.
GreenChoice.nl

Meewind is een beleggingsfonds dat investeert in duurzame energie. In groene en rendabele projecten, waarmee we waarde creëren voor onze beleggers en de wereld om ons heen. Samen met onze participanten zorgen we dat duurzame projecten gefinancierd én gerealiseerd worden.
Meewind.nl

Please get in contact with ZON&MEDIA

8 + 12 =

wouter@zonenmedia.com

Wouter Peltenburg

06 45 802 851

ZON&MEDIA Haarlem

Donkere Spaarne 26 rd
2011 JG  Haarlem

With Passion & Pleasure we contribute to the transition towards a cleaner and sustainable environment.